Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 80€

Home Alexia

Λευκά είδη, είδη μπεμπέ, Κουρτίνες, Σεντόνια, Κουβέρτες, Είδη Προικός, Παιδικά, βρεφικά τα πάντα για το σπίτι

0
Το καλάθι μου

Εταιρικό προφίλ

Η ατομική επιχείρηση “Home by Alexia” – Αλεξάνδρα Α. Χατζημιχαήλ, με έδρα τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στο χώρο των λιανικών πωλήσεων.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Σε ένα φιλικό περιβάλλον και με εμπειρία χρόνων, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τα πάντα για τη διακόσμηση του χώρου σας. Χαλιά, κουρτίνες, λευκά είδη, κουρτινόξυλα, καθώς επίσης και πιτζάμες, εσώρουχα, είδη bebe και παιδικά ρούχα. Μπορούμε ακόμη να ετοιμάσουμε για σας είδη σε επιθυμητές διαστάσεις, όπως χαλιά, μοκέτες, σεντόνια, μαξιλάρια, ριχτάρια, κουρτίνες κ.α.

Λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη χρόνου των σύγχρονων καταναλωτών για έρευνα αγοράς, καθώς και την ανάγκη τους για άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα “www.homealexia.gr“. Έτσι θα μπορείτε να ενημερώνεστε για κάθε νέο προϊόν, να παραγγέλνετε ότι σας αρέσει και να το παραλαμβάνετε στο χώρο σας.

θα εκτιμούσαμε να μας γράφετε τα σχόλιά σας, για να γινόμαστε καλύτεροι.

Στοιχεία Επιχείρησης

“Home by Alexia” – Αλεξάνδρα Α. Χατζημιχαήλ
Σόμα 43 | Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης | 57003
ΑΦΜ: 046542826 | ΔΟΥ: Ιωνίας Θεσσαλονίκης | Αρ. ΓΕΜΗ: 40578506000